Senior-plus Slottoernooi 2018

Het altijd gezellige Senior-plus slottoernooi vindt dit jaar plaats op donderdag 4 oktober. Op het slottoernooi speelt elke deelnemer minimaal 3 wedstrijden van 45 minuten (herendubbel en damesdubbel). Je kunt echter ook voor de gezelligheid deelnemen, zonder te spelen. Wij zorgen voor een gratis consumptie en lekkere snacks. Redenen genoeg om je per omgaande in te schrijven voor deze leuke en sportieve afsluiting van het zomerseizoen 2018. Dit jaar is er ook een mogelijkheid om padel te spelen,

Voor wie

Voor alle senior-plus-leden.

Wanneer

Donderdag 4 oktober 2018 vanaf 13 uur, verzamelen om 12:30 uur.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen €5 per persoon. De deelname aan padel kost niets extra. Je betaalt het inschrijfgeld op de slotdag zelf via pin.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 20 september. De indeling doen we op datum van aanmelding en op een gelijke verdeling van dames en heren. Geef in het opmerkingenveld aan of je een voorkeur voor een partner hebt en of je padel wilt spelen.

Word je niet direct geplaatst en ben je wel tijdig aangemeld dan kom je op de reservelijst. Bij afmelding van een speler zal de wedstrijdleiding bij voorrang gebruik maken van deze lijst. Zorg dus dat je op tijd inschrijft, want vorig jaar hebben wij niet iedereen kunnen plaatsen.

Deel deze pagina