Senior-plus Slottoernooi 2017

Het altijd gezellige Senior-plus slottoernooi vindt dit jaar plaats op donderdag 14 september. Op het slottoernooi speelt elke deelnemer minimaal 2 wedstrijden van 45 minuten. Je kunt echter ook voor de gezelligheid aan deelnemen, zonder te spelen. Wij zorgen voor een lunch. Redenen genoeg om je per omgaande in te schrijven voor deze leuke en sportieve afsluiting van het zomerseizoen 2017. Dit jaar is er een unieke mogelijkheid om ook padel te spelen.

Voor wie

Voor alle senior-plus-leden.

Wanneer

Donderdag 14 september 2017 vanaf 10 uur. We verzamelen om 9:30 uur.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen inclusief lunch €10 per persoon. De deelname aan padel kost €4 extra. Je betaalt het inschrijfgeld op de slotdag zelf.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 8 september. De indeling doen we op datum van aanmelding en op een gelijke verdeling van dames en heren. Geef in het opmerkingenveld aan of je ook padel wilt spelen.

Word je niet direct geplaatst en ben je wel tijdig aangemeld dan kom je op de reservelijst. Bij afmelding van een speler zal de wedstrijdleiding bij voorrang gebruik maken van deze lijst. Zorg dus dat je op tijd inschrijft, want vorig jaar hebben wij niet iedereen kunnen plaatsen.

Deel deze pagina