Senior Plus Zomercompetitie 2018

Gezien het succes in de voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer besloten om een interne tenniscompetitie voor alle ALTV Senior-plussers in de zomer 2018 te organiseren.

De competitie omvat tenminste zes wedstrijden en een team bestaat uit 2 dames en 2 heren. Een wedstrijd omvat één damesdubbel, één herendubbel en vier gemengddubbels. Elk teamlid speelt drie keer 40 minuten per wedstrijd. De uitslagen van de onderlinge partijen worden opgenomen op een wedstrijdformulier dat door de beide captains van de teams wordt ondertekend. 

Voor wie

Alle Senior-plus leden van ALTV Zoetermeer met speelsterke 8 of 9, zodat deelnemers gelijke kansen hebben en leuke wedstrijden spelen.

Wanneer

SpeeldagDatum
1 dinsdag 3 juli
2 dinsdag 10 juli
3 dinsdag 17 juli
4 dinsdag 24 juli
5 dinsdag 31 juli
6 dinsdag 7 augustus
7 dinsdag 14 augustus
Slotdag dinsdag 21 augustus

 

De wedstrijden worden 's morgens gespeeld van 10.00–12.30 uur.

De slotmiddag is gepland op dinsdag 21 augustus 2018. Deze wordt afgesloten met een gezellig samenzijn, een drankje en een hapje.

Kosten

Per persoon bedraagt het inschrijfgeld: €5,-. Per team is dat dus €20,-, te voldoen op de eerst speeldag.

Inschrijven

De inschrijving geschiedt in principe per team van 4 deelnemers. Bij inschrijving van minder dan 4 personen zal de wedstrijdcommissie, na onderling overleg, het team aanvullen. Gelieve op het inschrijfformulier een teamnaam op te geven. Om  een team te completeren wordt er door de wedstrijdleiding een reservelijst beschikbaar gesteld ,om invallers te zoeken.

U kunt zich inschrijven tot 23 juni 2018. Lees eerst het wedstrijdreglement. Let op: Gaat u in juli of augustus op vakantie en wilt u graag spelen schrijft u zich dan toch in, want 2 deelnemers kunnen dan samen één plaats invullen.

De indeling, en het speelschema wordt tijdig bekend gemaakt en uitgereikt.

Deel deze pagina