Clubkampioenschappen 2018

Wedstrijd tijdens de clubkampioenschappen

Voor alle leden van jong tot oud, van beginner tot gevorderd! Ook familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom om te genieten van de wedstrijden, de activiteiten en het lekkere eten.

In de eerste twee weekenden van september worden weer de clubkampioenschappen van ALTV gespeeld. We spelen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag en er worden wedstrijden gehouden voor alle speelsterktes en in alle categorieën. Het eerste weekend (30 augustus t/m 2 september) spelen we enkelpartijen en mixpartijen. Het tweede weekend (6 september t/m 9 september) spelen we dubbelpartijen. Bovendien wordt er in het tweede weekend, bij voldoende belangstelling, ook padel gespeeld.

Daarnaast zijn er activiteiten als een BBQ, disco, pubquiz en een wijproeverij bij de buitenbar. Ook verkopen we tweedehands tenniskleding voor de jeugd.


Je kunt je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen per weekend. Als je je voor twee onderdelen inschrijft, moet je wel goed beschikbaar zijn in dat weekend. De wedstrijdleiding doet zijn uiterste best om alles in te plannen, maar daarvoor hebben wij dan wel jullie hulp nodig.

Voor wie

Alle leden van ALTV Zoetermeer. Zowel voor de ervaren als de beginnende tennisser, jeugd als wel senioren is het mogelijk deel te nemen, want we organiseren onderdelen in alle speelsterktes en voor alle leeftijden.

Wanneer

Donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september én donderdag 6 t/m zondag 9 september.

Kosten

Senior-onderdelen: € 7,50,- per persoon per onderdeel. Eenvoudig en veilig te betalen bij inschrijving middels iDEAL. Jeugd-onderdelen: Gratis.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven t/m 26 augustus 2018 voor het eerste weekend (HE, DE, GD en jeugd) en t/m 29 augustus voor het tweede weekend (HD en DD).

Heb je moeite om je via toernooi.nl in te schrijven voor de clubkampioenschappen? Neem dan contact op met Reinout van Rijkom van de wedstrijdleiding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-83340954 en hij helpt je verder.

Activiteitenprogramma

Zaterdag 1 september
14.00-17.00 uur Verkoop tweedehands tenniskleding voor de jeugd
17.00-20.00 uur Wijnproeverij met lekkere hapjes bij de buitenbar
Zaterdag 8 september
14.00-17.00 uur Verkoop tweedehands tenniskleding voor de jeugd
17.00-19.30 uur Jeugddisco met dj’s Stijn en Niels
17:30-19:30 uur BBQ van reas*
19.30-21.00 uur Pubquiz onder leiding van Hans Susan en Jan van de Loo**
21.00-late uurtjes Disco voor iedereen met dj’s Stijn en Niels

*De BBQ voor de jeugd kost € 5 p.p. en voor volwassenen € 10 p.p. Meld je uiterlijk 5 september aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de e-mail je naam, het aantal personen dat je aan wilt melden, of het gaat om jeugd en/of volwassenen en of je dieetvoorkeuren hebt. Ook bij slecht weer gaat de BBQ door!

**Pubquiz: In teamverband vragen beantwoorden die door de quizmasters Jan van de Loo en Hans Susan gesteld worden. De vragen gaan vooral over muziek en sport, maar ook over actualiteit, eten en drinken, het menselijk lichaam, ALTV, techniek en wetenschap & flora en fauna. Kortom voor iedereen leuk om mee te doen. Geef je op als team (minimaal 2 personen en maximaal 4 personen) of individueel, dat kan ook en dan stellen de quizmasters de teams samen! Laat je verrassen. Het welbekende Petje op, petje af zal gespeeld worden en ook het onderdeel 12-letterwoord raden zal niet ontbreken. Opgeven voor de Pubquiz kan tijdens de clubkampioenschappen bij de wedstrijdleiding. Gewoon je naam (of namen) doorgeven voor de Pubquiz. De quizmasters hebben er zin in en rekenen op een overvolle kantine. Hoe meer deelnemers, hoe meer lol. Welk team wordt de winnaar van de eerste ALTV-Pubquiz?

Reglement

 1. De wedstrijden tellen NIET mee voor het DSS
 2. Je mag je inschrijven voor maximaal twee onderdelen per weekend
 3. Per weekend is één verhindering toegestaan, maar liever niet en alleen bij dringende reden.
 4. De onderdelen voor senior-leden spelen we op donderdag en vrijdag vanaf 19.00 uur en in het weekend vanaf 9..00 uur. De jeugd speelt tussen 16.00 uur en 18/19.00 uur. In de weekenden spelen alle onderdelen.
 5. Voor de senior-onderdelen bedraagt het inschrijfgeld € 7,50 ,-per persoon per onderdeel te betalen bij inschrijving middels iDEAL.
 6. Voor jeugdleden is de deelname gratis.
 7. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets. Als eventuele 3e set wordt een beslissende wedstrijd tie-break tot 10 punten gespeeld.
 8. Als speeltijden door ons zijn ingesproken op je voice-mail dan wel per mail gestuurd gaan wij ervan uit dat je gewaarschuwd bent.
 9. Als er voor een onderdeel onvoldoende inschrijvingen zijn dan behouden we ons het recht voor om onderdelen samen te voegen, maar we hopen dat dit niet nodig zal zijn.
 10. Wij zullen ons best doen iedereen per onderdeel minimaal 2 wedstrijden te laten spelen. Zoveel mogelijk door middel van poules en anders door middel van een verliezersronde. Door mogelijke planningsproblemen, capaciteitsgebrek of bij opgave en/of plotselinge verhindering van de tegenstander(s) kan dit echter niet worden gegarandeerd.
 11. Je eventuele dubbelpartner dient zich ook in te schrijven.
 12. De winnaars van de open categorieën zijn de clubkampioenen van ALTV.
 13. Bij de senior-onderdelen mag je je niet inschrijven voor een onderdeel lager dan de speelsterkte op je pasje en bij de jeugd niet voor onderdelen lager dan de leeftijd die je hebt of dit jaar wordt.
 14. Inschrijven voor een open toernooi in dezelfde week is toegestaan, maar wordt wegens planningsproblemen afgeraden.

Extra bepalingen voor de jeugd

 • De wedstrijdleiding kan besluiten om eventueel ook jeugd toe te laten tot de senioren sheets/poules indien voor hen geen plek is in hun leeftijdscategorie.
 • Je speelt de clubkampioenschappen in de kleur waarin je competitie speelt of een kleur opvolgend indien je leeftijd dat toe laat.
 • Je mag je maximaal voor 2 onderdelen inschrijven (waarvan 1 singel en de andereinschrijving is een dubbel). Rood en oranje worden gespeeld over 1 of 2 dagen i.v.m. de kortere wedstrijden.
 • Er wordt een wisselbeker beschikbaar gesteld voor de sportiefste speler of speelster van het toernooi (fairplay cup).

Wedstrijdleiding

Ineke, Astrid, Martijn, Maaike, Reinout, Selma en Danny

Deel deze pagina