Clubkampioenschappen 2018

Wedstrijd tijdens de clubkampioenschappen

Dit jaar worden de clubkampioenschappen weer gehouden in twee keer een lang weekend:

 • Mix en Single spelen van 30 augustus  t/m 2 september
 • Dubbels van 6 september t/m 9 september

Op zaterdagavond 8 september houden we een feestavond met lekkere hapjes en muziek.

Voor wie

Alle leden van ALTV Zoetermeer. Zowel voor de ervaren als de beginnende tennisser, jeugd als wel senioren is het mogelijk deel te nemen, want we organiseren onderdelen in alle speelsterktes en voor alle leeftijden.

Wanneer

Donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september én donderdag 6 t/m zondag 9 september.

Kosten

Senior-onderdelen: € 7,50,- per persoon per onderdeel. Eenvoudig en veilig te betalen bij inschrijving middels iDEAL. Jeugd-onderdelen: Gratis.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven t/m 23 augustus 2018.

Reglement

 1. De wedstrijden tellen NIET mee voor het DSS
 2. Je mag je inschrijven voor maximaal twee onderdelen (evt. 3 in overleg)
 3. Per weekend is één verhindering toegestaan, maar liever niet en alleen bij dringende reden.
 4. De onderdelen voor senior-leden spelen we op donderdag en vrijdag vanaf 19.00 uur en in het weekend vanaf 9..00 uur. De jeugd speelt tussen 16.00 uur en 18/19.00 uur en eventueel op woensdagmiddag. In de weekenden spelen alle onderdelen.
 5. Voor de senior-onderdelen bedraagt het inschrijfgeld € 7,50 ,-per persoon per onderdeel te betalen bij inschrijving middels iDEAL.
 6. Voor jeugdleden is de deelname gratis.
 7. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets. Als eventuele 3e set wordt een beslissende wedstrijd tie-break tot 10 punten gespeeld.
 8. Als speeltijden door ons zijn ingesproken op je voice-mail dan wel per mail gestuurd gaan wij ervan uit dat je gewaarschuwd bent.
 9. Als er voor een onderdeel onvoldoende inschrijvingen zijn dan behouden we ons het recht voor om onderdelen samen te voegen, maar we hopen dat dit niet nodig zal zijn.
 10. Wij zullen ons best doen iedereen per onderdeel minimaal 2 wedstrijden te laten spelen. Zoveel mogelijk door middel van poules en anders door middel van een verliezersronde. Door mogelijke planningsproblemen, capaciteitsgebrek of bij opgave en/of plotselinge verhindering van de tegenstander(s) kan dit echter niet worden gegarandeerd.
 11. Je eventuele dubbelpartner dient zich ook in te schrijven.
 12. De winnaars van de open categorieën zijn de clubkampioenen van ALTV.
 13. Bij de senior-onderdelen mag je je niet inschrijven voor een onderdeel lager dan de speelsterkte op je pasje en bij de jeugd niet voor onderdelen lager dan de leeftijd die je hebt of dit jaar wordt.
 14. Inschrijven voor een open toernooi in dezelfde week is toegestaan, maar wordt wegens planningsproblemen afgeraden.

Extra bepalingen voor de jeugd

 • De wedstrijdleiding kan besluiten om eventueel ook jeugd toe te laten tot de senioren sheets/poules indien voor hen geen plek is in hun leeftijdscategorie.
 • Je speelt de clubkampioenschappen in de kleur waarin je competitie speelt of een kleur opvolgend indien je leeftijd dat toe laat.
 • Je mag je maximaal voor 2 onderdelen inschrijven (waarvan 1 singel en de andereinschrijving is een dubbel). Rood en oranje worden gespeeld over 1 of 2 dagen i.v.m. de kortere wedstrijden.
 • Er wordt een wisselbeker beschikbaar gesteld voor de sportiefste speler of speelster van het toernooi (fairplay cup).

Wedstrijdleiding

Ineke, Astrid, Martijn, Maaike, Selma en Danny

Deel deze pagina