BKV Recreatiecompetitie 2017

Recreatiecompetitie 2015

In de recreatiecompetitie spelen teams van clubleden onderling tegen elkaar op vrijdagavonden in het voorjaar. Als afsluiting is er op zondag een finaledag. Je kunt je tot eind januari inschrijven, maar wees er snel bij.

Aan de recreatiecompetitie doen 8 teams mee van 8 a 9 spelers. De teams bestaan uit ongeveer evenveel dames als heren. Deze teams komen elkaar allemaal een keer tegen. De wedstrijden bestaan alleen uit dubbels. We eindigen de competitie met een finaledag op zondag met een afsluitend speelschema en een uitgebreid buffet en een drankje.

Voor wie

Alle seniorleden van ALTV mogen deelnemen, maar de praktijk leert dat de speelsterktes variëren van 7 t/m 8.

Wanneer

De Recreatiecompetitie 2017 wordt op de volgende vrijdagavonden gespeeld vanaf 19 uur:

Speeldata
SpeeldagDatum
1 14 april
2 21 april
3 28 april
4 5 mei
5 12 mei
6 19 mei
7 26 mei
8 2 juni
Finalezondag 11 juni

Kosten

Van iedere deelnemer wordt een bijdrage van €13,50 gevraagd. Dit komt neer op €108 euro per team van 8 a 9 personen. Het bedrag wordt door de captain verzameld op de eerste speeldag van de competitie en besteed aan onder andere tennisballen, prijzen en een uitgebreid buffet op de finaledag.

Inschrijven

De inschrijving voor 2017 is geopend tot eind januari 2017.

U kunt zich individueel of als (gedeelte van) een team inschrijven. De RC stelt aan de hand van de inschrijvingen de definitieve teams samen. De indeling van de teams en het speelschema worden op Open Dag op 19 maart 2016 op het prikbord gehangen, zodat je kan zien wanneer je moet spelen. Via je captain krijg je alle verdere informatie.

Deel deze pagina