Zoetermeerse Rayer Cup 2018

Om uit te maken welke tennisvereniging zich een jaar lang de beste van Zoetermeer mag noemen organiseren ALTV Zoetermeer, TV Buytenwegh, TV Dekker Rokkeveen en TV Seghwaert dit jaar voor de derde keer de Zoetermeerse Rayer Cup. In de speelsterktecategorieën 1-3, 4, 5, 6, 6 35+, 7, 7 35+, 8 en 8 40+ spelen de verenigingen een herenenkel, een damesenkel en een gemengddubbel tegen elkaar. De twee verenigingen die in hun halve finale zo meer dan 13 partijen winnen spelen de volgende dag de finale tegen elkaar. De andere twee verenigingen strijden dan om plaats 3 en 4.

In het weekend van 7 en 8 juli gaan de vier Zoetermeerse tennisverenigingen strijden om de Zoetermeerse Rayer Cup. Ditmaal op onze eigen tennisbanen.

Op zaterdag 7 juli vanaf 10:00 uur zullen meer dan 130 tennissers actief zijn op de tennisbanen. De verenigingen die het jaar ervoor niet tegen elkaar hebben gespeeld nemen het dan in de halve finales tegen elkaar op. Op zondag is de finale en de strijd om de derde plaats.

Voor wie

Alleen spelers ouder dan 17 worden uitgenodigd, al is er dispensatie mogelijk voor één jeugdspeler bij de dames en één bij de heren. Om clubgenoten aan te moedigen of te feesten en te BBQ-en op de zaterdagavond is uiteraard iedereen van harte welkom.

Wanneer

Op beide dagen starten we om 10 uur. De laatste wedstrijden zijn rond 19 uur klaar.

Zaterdag 7 juli Halve finales:
ALTV Zoetermeer - TV Buytenwegh
TV Seghwaert - TV Dekker Rokkeveen
Zondag 8 juli

Finale: 
ALTV Zoetermeer - TV Dekker Rokkeveen
Rode lantaarn:
TV Seghwaert - TV Buytenwegh

 

Inschrijven

Deelname aan de wedstrijden is op uitnodiging. Mocht je echter graag mee willen doen kun je dat aangeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om clubgenoten aan te moedigen of te feesten en te BBQ-en op de zaterdagavond is uiteraard iedereen van harte welkom.

Kosten

Iedereen die meedoet betaalt, ongeacht het aantal onderdelen, €5. Daarvoor krijg je een wedstrijdshirt in de clubkleur dat je geacht wordt te dragen tijdens je wedstrijden en kun je op zaterdagavond meedoen aan de BBQ.

Winnaars

Jaar1e2e3e4e
2018 TV Dekker Rokkeveen ALTV Zoetermeer* TV Seghwaert TV Buytenwegh
2017 TV Dekker Rokkeveen ALTV Zoetermeer TV Seghwaert TV Buytenwegh*
2016 TV Dekker Rokkeveen ALTV Zoetermeer TV Buytenwegh TV Seghwaert*
2009** TV Buytenwegh* ALTV Zoetermeer    

*Thuis spelende vereniging
**In 2009 heette dit evenement de Zoetermeer Cup. Het lukte TV Dekker Rokkeveen en TV Seghwaert toen niet om deel te nemen.

Deel deze pagina