Van de voorzitter

Van de nieuwe voorzitter… 

Beste tennisliefhebbers,

Met trots kan ik melden dat Nanko Bouman, Paul Stolz en ondergetekende afgelopen donderdag tijdens de ALV unaniem zijn gekozen tot bestuurslid. Samen met Erik Atteveld, Gerard Groffen en Marina Dunsbergen vormen wij het bestuur van onze vereniging.

Vol enthousiasme zetten wij ons in voor de toekomst van ALTV. Dat kunnen we niet alleen, samen met alle leden willen wij de club nog een stukje mooier maken. Gelukkig zijn er al vele vrijwilligers die (voor en achter de schermen) hard werken om voor ALTV o.a. een scala aan activiteiten te organiseren, het park te onderhouden, de leden van een drankje en een hapje te voorzien en andere verenigingszaken te regelen! Vrijwilligers kan je nooit genoeg hebben, gelukkig zijn er sinds ons aantreden al diverse nieuwe vrijwilligers die voor ALTV actief worden, daar prijzen wij ons gelukkig mee.In de actuele nieuwsbrief staan diverse op komst zijnde bestaande activiteiten zoals het Open Toernooi en de Zoetermeerse Rayer Cup. Er zijn ook nieuwe activiteiten, de Meet&Greet, de Racket Trek (georganiseerd door de recreatiecommissie en de tennisschool) en padelactiviteiten tijdens het Open Toernooi. Padel is voor leden gratis. Niet-leden kunnen nu tegen een aantrekkelijk tarief padellid worden (meer informatie staat op onze website), dus geef het door aan jullie vrienden en kennissen.

Wij zijn trots op ALTV!

Tot binnenkort op de tennisbaan, Patrick Loggers

 

 

Nieuw: Rackettrekken op vrijdagavond

Rackettrek op vrijdagavond - tennissen zonder afspraak - komen en gaan wanneer je wil.

Tennisschool Together gaat op vrijdagavond racketrek organiseren voor niveau 7-8-9. We willen rackettrek organiseren tussen 19.00 en 22.00. De eerste keer is al a.s. vrijdag 16 juni. Je hoeft je niet tevoren aan te melden en het kost niets. Kom gewoon en speel een paar leuke partijen tennis tegen anderen.

ALTV Zoetermeer en Tennisshop TennisDirect sluiten sponsorovereenkomst

Tennisvereniging ALTV Zoetermeer en Tennisshop TennisDirect hebben met ingang van 1 maart een sponsorovereenkomst gesloten.De secretaris van ALTV, Gerard Groffen en Manager Sales & Events, David Purmer zetten 22 februari jl. hun handtekening onder het contract.

TennisDirect is een grote online tenniswinkel, maar heeft ook een splinternieuwe winkel in Zoetermeer. De tennisvereniging is erg blij met de samenwerking, die voor de club en de leden voordelen biedt.ALTV was op zoek naar een sponsor die goed aansluit bij de wensen van hun leden. TennisDirect biedt een sponsorpakket dat hier goed mee matcht. Zo kunnen toernooiwinnaars hun waardebonnen online besteden, maar ook naar de fysieke winkel gaan. Zij stellen daarnaast leuke tennisitems beschikbaar voor alle toernooideelnemers.

Ook draagt TennisDirect bij aan de kleding voor jeugd-competitieteams. De winkel zit al enige jaren in sportcentrum Dekker en is onlangs volledig vernieuwd en uitgebreid. TennisDirect is ook partner van de Tennisbond KNLTB.

Tenniskids Jeugdcompetities 2017

Hoewel het nog steeds winter is zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie. De teams (rood, oranje en groen) zijn ingeschreven bij de KNLTB en nu is het wachten op de poule-indeling. In onderstaand links hebben we een overzicht van teamindelingen gemaakt die in overleg met trainers van onze club zijn samengesteld. We gaan met een ongekend aantal teams de World Tour in en dat stemt zowel trainers als jeugdcommissie zeer tevreden. Laten we er met z’n allen een mooi seizoen van maken.Voor we van start gaan in maart met de World Tour moeten we nog wat praktische zaken aan jullie kwijt.

Glow in the Dark toernooi zaterdagavond 11 februari 2017

Jeugd: 18:00-20:00 uur
Senioren: 20:00-22:30 uur

De recreatiecommissie gaat eens voor wat anders: Het Glow in the dark toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met tennisschool Together, de Jeugdcommissie en de Club van 50.

Kom tennissen in wit of felle kleuren, vind je tegenstanders in het donker. Leuke partijtjes voor jong en oud. Draag zoveel mogelijk Glow-items en laat je zien.

Schrijf je snel in via: mijntennisles.nl  Let op: vol is vol.

Jeugd € 8,00 p.p /senioren € 12,00 p.p. Graag contant te betalen voor 31 januari aan André de Mos.

Succesvol Nieuwsjaarstoernooi

Nieuwjaarstoernooi 2017
In plaats van het oliebollentoernooi organiseerde de RC dit jaar het Nieuwjaarstoernooi en wel op 3 januari. Met de maximale bezetting van 32 spelers die allen twee keer speelden werd het een zeer gezellige dag. Jacques zorgde voor een heerlijke lunch, waarna er zowel bij de dames- als herendubbels nog werd gespeeld voor de 1e en 2e plaats. Uiteraard ontbraken na afloop de bubbels niet. De RC ziet iedereen graag terug volgend jaar.

Overdekt tennissen en lessen op ALTV

Zoekt u nog een mogelijkheid om deze winter overdekt te tennissen en/of les te nemen? Tennisvereniging ALTV beschikt over 4 overdekte smashcourt tennisbanen. U huurt tegen aantrekkelijke tarieven een baan voor de rest van de winter. Voor €5 bent u tot en met 31 maart 2017 winterlid.

Happy Hour Tennis

Open Indoortoernooi van ALTV Zoetermeer in de luchthal.

Op zaterdag 26 november organiseren we van 14 tot 17 uur een gezellig herendubbeltoernooitje voor 35+ in de hal. Je speelt niet met een vaste partner: Door trekking van je knltb-pas wordt bepaald wie met wie speelt. Van speelsterkte 1 t/m 9, iedereen is van harte welkom.

Verslag Najaarscompetitie 2016

Afsluiting Najaarscompetitie 2016

Van zaterdag 17 september t/m 29 oktober is er weer door veel leden van ALTV met enthousiasme deelgenomen aan de herfstcompetitie. Dit jaar deden er 9 senioren teams en voor het eerst ook 2 padelteams mee.

Nieuws van het padelfront

Sinds juli 2016 heeft ALTV de beschikking over een mobiele baan. Hiermee heeft de projectgroep een aanzet gegeven om doelstelling 16 van het vastgestelde beleidsplan in te vullen. Dit gaat met name over het onderzoeken van de multifunctionaliteit van de tennisvereniging met als bijzonder aandachtspunt de mogelijkheid van padelbanen op ons park als aanvulling op het huidige tennisaanbod.

Deel deze pagina