Actie Nationale Sportweek

In het kader van de Nationale Sportweek kun je vanaf 15 september tot 1 december onbeperkt buiten tennissen inclusief twee lessen voor slechts €20. Vul het inschrijfformulier in en kies bij type lidmaatschap voor "Actie Nationale Sportweek". Dit kan tot 12 oktober 2018.

Klaverjasavond vrijdag 22 juni

Na het grote succes van afgelopen september gaat ALTV alweer zijn derde klaverjastoernooi organiseren. We nodigen iedereen uit om op vrijdag 22 juni 2018 vanaf 20.00 uur in het clubhuis van ALTV deel te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Neem vrienden, familie en kennissen mee en geef ze op, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.


De hele zomer tennissen en padellen op ALTV?

Wil jij tijdens de zomermaanden lekker in de buitenlucht tennissen en padellen tegen een zeer aantrekkelijk tarief? Schrijf je dan in voor het ALTV Zomerlidmaatschap van 9 juli t/m 23 september!

Openstelling banen (update 2)

Als gevolg van het koude en vervolgens natte weer zijn de gravelbanen nog niet klaar voor het seizoen. De nieuwe richtdatum is vrijdagmiddag 6 april. Alle reserveringen die tot die dag op gravelbanen zijn gemaakt hebben we verhuisd naar een smashcourt-baan.

Volgens het recent door de ledenvergadering vastgestelde baanreglement gaan KNLTB-competities en trainingen voor op vrij spelen. In principe proberen we wel altijd minimaal één baan vrij te houden om af te hangen.

Voor de smashcourt-banen 1 t/m 4 geldt daardoor tot vrijdag 6 april dat er altijd minimaal één vrije baan is behalve op de volgende dagen en tijden:

  • Maandag 2 april zijn tot circa 11:30 uur alle banen bezet door de KNLTB World Tour-competitie voor de jeugd.
  • Donderdag 5 april zijn tussen 19 en 22 uur alle banen bezet door de KNLTB 8&9-competitie en trainingen.
Vanwege de, met name 's avonds, beperkte speelruimte adviseren we van tevoren een baan te reserveren via de ClubApp. Download hem voor Apple IOS of Google Android. Een wachtwoord kun je aanvragen door in het inlogscherm op "Kwijt of vergeten?" te klikken.

Van de voorzitter

Van de nieuwe voorzitter… 

Beste tennisliefhebbers,

Met trots kan ik melden dat Nanko Bouman, Paul Stolz en ondergetekende afgelopen donderdag tijdens de ALV unaniem zijn gekozen tot bestuurslid. Samen met Erik Atteveld, Gerard Groffen en Marina Dunsbergen vormen wij het bestuur van onze vereniging.

Vol enthousiasme zetten wij ons in voor de toekomst van ALTV. Dat kunnen we niet alleen, samen met alle leden willen wij de club nog een stukje mooier maken. Gelukkig zijn er al vele vrijwilligers die (voor en achter de schermen) hard werken om voor ALTV o.a. een scala aan activiteiten te organiseren, het park te onderhouden, de leden van een drankje en een hapje te voorzien en andere verenigingszaken te regelen! Vrijwilligers kan je nooit genoeg hebben, gelukkig zijn er sinds ons aantreden al diverse nieuwe vrijwilligers die voor ALTV actief worden, daar prijzen wij ons gelukkig mee.In de actuele nieuwsbrief staan diverse op komst zijnde bestaande activiteiten zoals het Open Toernooi en de Zoetermeerse Rayer Cup. Er zijn ook nieuwe activiteiten, de Meet&Greet, de Racket Trek (georganiseerd door de recreatiecommissie en de tennisschool) en padelactiviteiten tijdens het Open Toernooi. Padel is voor leden gratis. Niet-leden kunnen nu tegen een aantrekkelijk tarief padellid worden (meer informatie staat op onze website), dus geef het door aan jullie vrienden en kennissen.

Wij zijn trots op ALTV!

Tot binnenkort op de tennisbaan, Patrick Loggers

 

 

Nieuw: Rackettrekken op vrijdagavond

Rackettrek op vrijdagavond - tennissen zonder afspraak - komen en gaan wanneer je wil.

Tennisschool Together gaat op vrijdagavond racketrek organiseren voor niveau 7-8-9. We willen rackettrek organiseren tussen 19.00 en 22.00. De eerste keer is al a.s. vrijdag 16 juni. Je hoeft je niet tevoren aan te melden en het kost niets. Kom gewoon en speel een paar leuke partijen tennis tegen anderen.

ALTV Zoetermeer en Tennisshop TennisDirect sluiten sponsorovereenkomst

Tennisvereniging ALTV Zoetermeer en Tennisshop TennisDirect hebben met ingang van 1 maart een sponsorovereenkomst gesloten.De secretaris van ALTV, Gerard Groffen en Manager Sales & Events, David Purmer zetten 22 februari jl. hun handtekening onder het contract.

TennisDirect is een grote online tenniswinkel, maar heeft ook een splinternieuwe winkel in Zoetermeer. De tennisvereniging is erg blij met de samenwerking, die voor de club en de leden voordelen biedt.ALTV was op zoek naar een sponsor die goed aansluit bij de wensen van hun leden. TennisDirect biedt een sponsorpakket dat hier goed mee matcht. Zo kunnen toernooiwinnaars hun waardebonnen online besteden, maar ook naar de fysieke winkel gaan. Zij stellen daarnaast leuke tennisitems beschikbaar voor alle toernooideelnemers.

Ook draagt TennisDirect bij aan de kleding voor jeugd-competitieteams. De winkel zit al enige jaren in sportcentrum Dekker en is onlangs volledig vernieuwd en uitgebreid. TennisDirect is ook partner van de Tennisbond KNLTB.

Tenniskids Jeugdcompetities 2017

Hoewel het nog steeds winter is zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie. De teams (rood, oranje en groen) zijn ingeschreven bij de KNLTB en nu is het wachten op de poule-indeling. In onderstaand links hebben we een overzicht van teamindelingen gemaakt die in overleg met trainers van onze club zijn samengesteld. We gaan met een ongekend aantal teams de World Tour in en dat stemt zowel trainers als jeugdcommissie zeer tevreden. Laten we er met z’n allen een mooi seizoen van maken.Voor we van start gaan in maart met de World Tour moeten we nog wat praktische zaken aan jullie kwijt.

Glow in the Dark toernooi zaterdagavond 11 februari 2017

Jeugd: 18:00-20:00 uur
Senioren: 20:00-22:30 uur

De recreatiecommissie gaat eens voor wat anders: Het Glow in the dark toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met tennisschool Together, de Jeugdcommissie en de Club van 50.

Kom tennissen in wit of felle kleuren, vind je tegenstanders in het donker. Leuke partijtjes voor jong en oud. Draag zoveel mogelijk Glow-items en laat je zien.

Schrijf je snel in via: mijntennisles.nl  Let op: vol is vol.

Jeugd € 8,00 p.p /senioren € 12,00 p.p. Graag contant te betalen voor 31 januari aan André de Mos.

Succesvol Nieuwsjaarstoernooi

Nieuwjaarstoernooi 2017
In plaats van het oliebollentoernooi organiseerde de RC dit jaar het Nieuwjaarstoernooi en wel op 3 januari. Met de maximale bezetting van 32 spelers die allen twee keer speelden werd het een zeer gezellige dag. Jacques zorgde voor een heerlijke lunch, waarna er zowel bij de dames- als herendubbels nog werd gespeeld voor de 1e en 2e plaats. Uiteraard ontbraken na afloop de bubbels niet. De RC ziet iedereen graag terug volgend jaar.

Deel deze pagina